Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για τη μεγάλη κάθοδο στην Αθήνα.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για τη μεγάλη κάθοδο στην Αθήνα..

Περισσότεροι από 21.000 φίλοι του ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων και μερικοί από την Κύπρο και την Ευρώπη, αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην μεγάλη αναμέτρηση του τελικού, το προσεχές Σάββατο, στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

  • Όλο το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και τα σχέδια της ΠΑΕ


Τα εισιτήρια που έχει στην κατοχή του ο ΠΑΟΚ, 21.300 για την ακρίβεια, θα διατεθούν από...αύριο το πρωί στα εκδοτήρια έξω από την Τούμπα, αλλά είναι βέβαιο πως δεν θα επαρκέσουν και ήδη εκφράζονται διαμαρτυρίες και παράπονα από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που δεν περιλαμβάνονται μεταξύ αυτών που θα έχουν την ευκαιρία απόκτησης εισιτηρίου, δεδομένου πως προηγούνται εκτός των κατόχων τα ακριβά εισιτήρια διαρκείας και οι οργανωμένοι φίλαθλοι σε συνδέσμους οπαδών, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Πυρετώδεις είναι και οι ετοιμασίες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου. Οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" σε συνεργασία με τους συνδέσμους τρέχουν τα διαδικαστικά που αφορούν τη μετακίνηση των οπαδών στο ΟΑΚΑ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν προγραμματιστεί τα εξής:

Τα πούλμαν θα συγκεντρωθούν στις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στα Μάλγαρα και στις 3 μ.μ. του Σαββάτου (26/4) προγραμματίζεται να βρίσκονται στα διόδια Αφιδνών. Εκεί, αφού θα γίνεται έλεγχος από την Αστυνομία, θα πηγαίνουν ανά γκρουπ 20 λεωφορείων στο ΟΑΚΑ και δεν θα ακολουθεί κι άλλος έλεγχος πριν την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Θα υπάρχουν τρεις πυρήνες με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο ένας θα είναι στα διόδια Αφιδνών, ο δεύτερος στην Ομόνοια και ο τρίτος στο γήπεδο, σημεία στα οποία θα πρέπει να δοθεί η μεγαλύτερη προσοχή. Σε εκκρεμότητα παραμένει το πώς θα μετακινηθούν οι περίπου 2.500 φίλοι του ΠΑΟΚ από τη Νότια Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει να μαζευτούν στην Ομόνοια για να προμηθευτούν εισιτήρια από τον Πανελλήνιο ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών.

Οι επαφές μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας έχουν ξεκινήσει ήδη από νωρίς σήμερα για το σχέδιο που θα εκπονηθεί για την ασφαλή μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ. Υπολογίζεται ότι θα χρησιμοποιηθούν περίπου 350 λεωφορεία.

Στην ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις και ενέργειες για την διασφάλιση της ασφαλούς μετάβασης των οπαδών στην Αθήνα, αλλά και την προάσπιση των ατομικών δικαιωμάτων τους, γι΄αυτό και έχουν αποφασίσει να τους παρέχουν πλήρη νομική προστασία για το διάστημα αυτής της μεταφοράς από την Παρασκευή ως και την επιστροφή τους τα χαράματα της Κυριακής. Σε αρκετά πούλμαν θα υπάρχουν δικηγόροι που, σε συνεννόηση με τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, θα επιλύουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Ωστόσο, υπάρχει έντονη ανησυχία για την δημιουργία γεγονότων που είναι δυνατόν να ταλαιπωρήσουν τους μετακινούμενους οπαδούς ακόμα περισσότερο από την ήδη αναμενόμενη ταλαιπωρία τους από τα μέτρα τάξης με την ογκώδη αυτή μετακίνηση.
Bookmark and Share