Τρεις σοβαρά τραυματίες από ρίψη βαρελότου σε εκκλησία της Σαντορίνης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Τρεις σοβαρά τραυματίες από ρίψη βαρελότου σε εκκλησία της Σαντορίνης

Τρεις αμερικανοί τουρίστες τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλα τέσσερα άτομα ελαφρύτερα, όταν άγνωστος έριξε αυτοσχέδιο βαρελότο σε εκκλησία στην Οία της Σαντορίνης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.


Oι τρεις αμερικανοί τραυματίες (δυο γυναίκες ηλικίας 51 και 53 ετών και ένας άνδρας 55 ετών) κι ένας... Ελληνας, 50 ετών, μεταφέρθηκαν από τη Σαντορίνη με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Ηράκλειο της Κρήτης στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ένας από αυτούς φέρει τραύματα στο μάτι, ένας άλλος στα πόδια και οι υπόλοιποι φέρουν τραύματα σε άλλα σημεία του σώματός τους.

Οι υπόλοιποι τρεις ελαφρά τραυματίες -δύοί Κύπριοι (ένας άνδρας 24 ετών και μια γυναίκα 27 ετών), και ένας Ελληνας, 23 ετών- μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψαν στον τόπο διαμονής τους.

Το περιστατικό συνέβη στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου της Οίας.

Η Αστυνομία συνέλαβε, το πρωί της Κυριακής, δύο άτομα, ηλικίας 34 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από έκρηξη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Bookmark and Share