Από τις λιγότερο εμπορικές η Ελλάδα στο Μουντιάλ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Από τις λιγότερο εμπορικές η Ελλάδα στο Μουντιάλ

 
  • Η Ελλάδα δεν είναι από τις πιο εμπορικές ομάδες του επερχόμενου Μουντιάλ της Βραζιλίας.


Κι αυτό αποτυπώνεται στη ζήτηση των εισιτηρίων των αγώνων του Ομίλου που μετέχει η Εθνική μας και ειδικότερα στα..παιχνίδια που θα δώσει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Ακτή Ελεφαντοστού συγκαταλέγεται στα ελάχιστα παιχνίδια που ακόμη υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ που φτάνουν από τη χώρα της σάμπα.

Αντίθετα για τους υπόλοιπους αγώνες του Μουντιάλ γίνεται στην κυριολεξία χαμός για ένα εισιτήριο. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές τα 2/3 από το σύνολο των εισιτηρίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν ήδη πουληθεί κάτι που σημαίνει ότι από τα 3.3 εκ τα 2.5 έχουν ήδη βρει κάτοχο.

Σε δέκα από τα υψηλής ζήτησης παιχνίδια του πρώτου γύρου της διοργάνωσης , ανάμεσα στα οποία και το εναρκτήριο ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Κροατία τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί πριν καν βγουν στην αγορά. Τα υπόλοιπα εννέα είναι ο τελικός και οι αναμετρήσεις Μεξικό-Καμερούν, Αγγλία-Ιταλία, Αργεντινή-Βοσνία, Βραζιλία-Μεξικό, Ισπανία-Χιλή, Καμερούν-Βραζιλία, Κροατία-Μεξικό και Αυστραλία-Ισπανία
Bookmark and Share