Μετεγγραφές-χρυσάφι για τον Ολυμπιακό: 62 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Μετεγγραφές-χρυσάφι για τον Ολυμπιακό: 62 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο!

Ο Ολυμπιακός ...και οι υπόλοιποι
Στο εντυπωσιακό ποσό των 62 δισ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο, έχουν φτάσει τα έσοδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τις μετεγγραφές παικτών του. 

  • Απίστευτο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα 44 εκατ. από τα έσοδα προήλθαν από την πώληση τεσσάρων Ελλήνων... παικτών αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα έχει ποδοσφαιρικά ταλέντα που μπορεί να πουληθούν ακριβά στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal News μέσα σε έναν χρόνο, από το περσινό καλοκαίρι και την πώληση του Αμπντούν στη Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι και την επικείμενη και επίσημα πώληση του Μανωλά στη Ρόμα, έχουν γίνει 10 πωλήσεις που έχουν αποφέρει 62 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό!

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι από τρεις Ελληνες παίκτες, τον Μήτρογλου, τον Σάμαρη και τον Μανωλά, ο Ολυμπιακός μέσα σε 8 μήνες καρπώθηκε το εντυπωσιακό ποσό των 40 εκατ. ευρώ με την πώλησή τους! Συνολικά από τους 10 παίκτες που έχει πουλήσει ο Ολυμπιακός αυτόν τον τελευταίο χρόνο οι τέσσερις (συν τον Φετφατζίδη) είναι Ελληνες φέρνοντας 44 εκατ. ευρώ στα «ερυθρόλευκα» ταμεία.

Τα μεγάλα deal πλέον για τον Ολυμπιακό δεν αποτελούν είδηση καθώς η πολιτική της «ερυθρόλευκης» διοίκησης και οι εξαιρετικές διασυνδέσεις που έχει δημιουργήσει με κορυφαίους μάνατζερ όπως ο Ραϊόλα δεν βοηθούν απλά στην ενίσχυση με μεταγραφές της ομάδας αλλά και στην πώληση παικτών του Ολυμπιακού στο εξωτερικό με ποσά που στο παρελθόν θα ήταν αδύνατο να δοθούν!

62 εκατ. ευρώ από 10 πωλήσεις!

Οι πωλήσεις του Ολυμπιακού τον τελευταίο χρόνο

Φέισα Μπενφίκα 5 εκατ. ευρώ
Φετφατζίδης Τζένοα 4 εκατ. ευρώ
Αμπντούν Νότιγχαμ Φόρεστ 2,5 εκατ. ευρώ
Βάις Λεκβίγια 5,5 εκατ. ευρώ
Τζιμπούρ Νότιγχαμ Φόρεστ 1,5 εκατ. ευρώ
Μήτρογλου Φούλαμ 15 εκατ. ευρώ
Μασάντο Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2,5 εκατ. ευρώ
Ντε Βινσέντι ΑΠΟΕΛ 500 χιλ. ευρώ
Σάμαρης Μπενφίκα 10 εκατ. ευρώ
Μανωλάς Ρόμα 15,5 εκατ. ευρώ
Bookmark and Share