Έναν επιπλέον βουλυετή αποκτά η ΝΔ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Έναν επιπλέον βουλυετή αποκτά η ΝΔ


  • Έναν επιπλέον βουλευτή αποκτά η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ καθώς τη θέση του ανεξάρτητου κ.Ν.Σταυρογιάννη (φωτογ.) που παραιτείται για να αναλάβει δήμαρχος Λαμίας, αποκτά ο κ. Δημήτρης Μπριάνης οπότε και η δύναμη της ΝΔ θα ανέλθει σε 126 βουλευτές και συνολικά της συγκυβέρνησης σε 155.


Την επιστολή παραίτησης του κ. Νίκου Σταυρογιάννη από το βουλευτικό αξίωμα αναμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, καθώς ο...ανεξάρτητος βουλευτής ορκίζεται αύριο Δήμαρχος Λαμίας.

Ο κ. Σταυρογιάννης είχε εκλεγεί το 2012 βουλευτής Φθιώτιδας με την ΝΔ. Όμως τον Οκτώβριο του ίδιου έτους τον διέγραψε ο πρόεδρος του κόμματος μετά από δηλώσεις περι μη ψήφισης μέτρων.

Τη θέση του κ. Σταυρογιάννη θα πάρει ο κ. Δημήτρης Μπριάνης οπότε και η δύναμη της ΝΔ θα ανέλθει σε 126 βουλευτές και συνολικά της συγκυβέρνησης σε 155.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερες δηλώσεις του ο κ. Σταυρογιάννης είχε υποστηρίξει ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από βουλευτής σημειώνοντας πως «…δεν θα τους κάνω τη χάρη να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ο ίδιος υποστήριζε ότι θα προσφύγει στο εκλογοδικείο προκειμένου να αποδείξει πως δεν είναι ασυμβίβαστο να είναι κανείς δήμαρχος και ταυτόχρονα βουλευτής.

Bookmark and Share