Βρε, καλώς τα τα παιδιά.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Βρε, καλώς τα τα παιδιά..

  • Oι πολιτικοί αρχηγοί ...ανηφορίζουν στη ΔΕΘ
  • Το πρόγραμμά τους

 Το πρωί του Σαββάτου, 6 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν τα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θα.. παραμείνει για λίγες ώρες και θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θα επισκεφθεί την 79η ΔΕΘ την επόμενη μέρα, Κυριακή, και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Helexpo- πριν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου για να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο των συνδικάτων, το οποίο θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου εάν τελικά δεν ταξιδέψει στην Ιταλία για να παραστεί σε διεθνές συνέδριο που διεξάγεται στο Κόμο.

Την εβδομάδα που μεσολαβεί, ανάμεσα στις επισκέψεις του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα επισκεφθούν την 79η ΔΕΘ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Οι ακριβείς ημερομηνίες των επισκέψεων και τα αναλυτικά προγράμματά τους δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.
Bookmark and Share