Παρουσία αστυνομικών η επίθεση στο Μικρολίμανο; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Παρουσία αστυνομικών η επίθεση στο Μικρολίμανο;



  • Παρουσία αστυνομικών φέρεται να εκτυλίχθηκε, ξημερώματα Σαββάτου, η ένοπλη επίθεση στο νυχτερινό κέντρο «Ετσι απλά» στον Πειραιά, με δράστη τον 31χρονο καταζητούμενο Αλβανό.


Όπως...αναφέρει δημοσίευμα της "Καθημερινής", σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, στο νυχτερινό κέντρο απασχολούνται τρεις τουλάχιστον εν ενεργεία αστυνομικοί, οι οποίοι είναι πιθανό να βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα τη στιγμή που ο δράστης άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας συνολικά 15 άτομα.

Η εξέλιξη αυτή ίσως εμπλέξει στη διερεύνηση της υπόθεσης και την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Να σημειωθεί ότι στους τραυματίες συγκαταλέγεται ένας νεαρός αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί σε "μάχιμη" υπηρεσία και τη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο, με τρεις ακόμα φίλους και συναδέλφους του.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σύνδεση πρώην αστυνομικών φέρεται να προκύπτει και με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του καταστήματος.

Σύμφωνα με καταγγελίες, με το νυχτερινό κέντρο συνδέονται δύο τουλάχιστον πρώην αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν απασχολήσει για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας, που ήλεγχε στριπτιτζάδικα και οίκους ανοχής στην Αττική.
Bookmark and Share