Στην Εισαγγελία για συμπληρωματική κατάθεση Καμμένος-Χαϊκάλης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Στην Εισαγγελία για συμπληρωματική κατάθεση Καμμένος-Χαϊκάλης


  • Ενώπιον του εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου προσήλθε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης, καθώς κλήθηκε να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις μετά τα όσα προέκυψαν από την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου.


Ενώπιον του εισαγγελέα εφετών προσήλθε τελικά και ο Π. Καμμένος έπειτα από την αρχική απόφασή του να... μην πάει και την οποία άλλαξε αργότερα για να πει ότι θα μεταβεί τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα νωρίτερα ο κ. Κουίκ διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Καμμένο να προβάλει κώλυμα, ώστε να μην προσέλθει για συμπληρωματική κατάθεση σήμερα.

«Ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έλαβε κανένα τηλεφώνημα από την Εισαγγελία για να προσέλθει να καταθέσει. Χθες Σάββατο, νωρίς το βράδυ, του τηλεφώνησε ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ κ. Παναγιώτης Στάθης. Κι εκείνος του ζήτησε να πάει στην Εισαγγελία για κατάθεση και μάλιστα τον παρεκάλεσε να ενημερώσει τον κ. Παύλο Χαϊκάλη ότι κι εκείνος πρέπει να μεταβεί στην Εισαγγελία για τον ίδιο λόγο.

» Σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία κανονίστηκε να πάει σήμερα Κυριακή ο κ. Χαϊκάλης και αύριο Δευτέρα ο κ. Καμμένος. Δεν υπήρξε καμία αντίρρηση. Επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι τις τερατολογίες τους» ανέφερε ο Τ.Κουίκ στη δήλωσή του.

Σύμφωνα με τα Νέα, δικαστικές πηγές δεν αποκλείουν να κληθεί για κατάθεση και ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, αλλά και να γίνει κατ'αντιπαράσταση εξέταση των Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου.

Οι μάρτυρες καλούνται να απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν μετά την πολύωρη κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση στρέφοντας τα πυρά του στον Παύλο Χαϊκάλη, καθώς φέρεται να είπε πως ήταν εκείνος που δήλωσε έτοιμος να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αντάλλαγμα «να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα».

Ο εισαγγελέας Π. Παναγιωτόπουλος κινείται με ταχύτατους ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα την έρευνα, με δεδομένη την πολιτική συγκυρία εν όψει των επικείμενων ψηφοφοριών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να ρίξει φως στην πολύκροτη υπόθεση ώστε να ολοκληρωθεί τουλάχιστον το σκέλος της δικογραφίας που αφορά στις καταγγελίες Χαϊκάλη.
Bookmark and Share