Στέιτ Ντιπάρντμεντ: Θα στηρίξουμε την Ελλάδα για την έξοδό της από την κρίση - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Στέιτ Ντιπάρντμεντ: Θα στηρίξουμε την Ελλάδα για την έξοδό της από την κρίση


  • Ευελπιστούμε σε στενή συνεργασία με τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση δήλωσε η εκπρόσωπος του υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζένιφερ Ψάκι.


Την πρόθεση των ΗΠΑ να συνεχίσουν να... συνεργάζονται με τη νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, να στηρίξουν τις μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό της χώρας και τις διεθνείς προσπάθειες για την προώθηση της οικονομικής της ανάκαμψης εξέφρασε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι.

«Συγχαίρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη τους και συνεχίζουμε να προσβλέπουμε στη συνεργασία με τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας» ανέφερε η Ψάκι ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους τη Δευτέρα.

«Καθώς η νέα κυβέρνηση ξεκινά το έργο της, οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις εγχώριες μεταρρυθμίσεις και τις διεθνείς προσπάθειες για την προώθηση της οικονομικής ανάκαμψης της Ελλάδας» συμπλήρωσε.

Όπως είπε η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, οι ΗΠΑ συνεχίζουν να δεσμεύονται να βοηθήσουν την Ελλάδα «να βγεί από την παρατεταμένη οικονομική κρίση πιο ισχυρή και πιο σταθερή».
Bookmark and Share