Αίτημα για άμεση ...θεϊκή χρηματοδότηση. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Αίτημα για άμεση ...θεϊκή χρηματοδότηση.

http://greece-salonika.blogspot.com/



«Ηδη σας φρόντισα με εύφορη γη, πεδιάδες για να βόσκετε ζώα, μεγάλες εκτάσεις και παραλίες για τουρισμό... Στο υπέδαφος σας έδωσα αποθέματα πετρελαίου και... χρυσό, αλουμίνιο, βωξίτη και διαμάντια...
Λυπάμαι, παιδί μου. Πρέπει να σου πω ότι το αίτημά σου για θεϊκή χρηματοδότηση έχει απορριφθεί»




Επειτα από περιοδεία στη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν και μερικές αραβικές χώρες σε αναζήτηση ρευστού, ο πρόεδρος της...Βενεζουέλας δήλωσε: «Ο Θεός θα φροντίσει»!
Απάντηση έλαβε από τον Υψιστο. Φυσικά διά αντιπροσώπου. Την επιστολή για την αποστολή σωτηρίας έγραψε ο Λαουρεάνο Μάρκες, που κέρδισε το 2001 το βραβείο El Mejor Articulo Humoristico και το 2010 το διεθνές βραβείο για την Ελευθερία του Τύπου.

«Ηδη σας φρόντισα με εύφορη γη, πεδιάδες για να βόσκετε ζώα, εκτάσεις για να καλλιεργείτε κακάο και καφέ, μεγάλα πλωτά ποτάμια, παραλίες για τουρισμό... Στο υπέδαφος σας έδωσα αποθέματα πετρελαίου και... χρυσό, αλουμίνιο, βωξίτη και διαμάντια...
Λυπάμαι, παιδί μου. Πρέπει να σου πω ότι το αίτημά σου για θεϊκή χρηματοδότηση έχει απορριφθεί».

Ο άρχων της Φραγκφούρτης δεν ήταν τόσο σαφής με τα κέρδη του προγράμματος κρατικών ομολόγων που έχει στην κατοχή του το ευρωσύστημα και καλείται να επιστρέψει.
Η Αθήνα στηρίζει ένα μεγάλο μέρος της ελπίδας της σ’ αυτό το 1,9 δισ. ευρώ, για να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό που συναγωνίζεται τη μαύρη τρύπα στο πρώιμο σύμπαν.
Ενώ οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί η οπή που βρίσκεται σε ένα μακρινό κβάζαρ μεγάλωσε τόσο γρήγορα, οι κυβερνώντες δεν έχουν αμφιβολίες.

«Δεν μπορεί να βγάλει μαγικά από το καπέλο του ούτε ο κ. Μάρδας ούτε ο κ. Βαρουφάκης, ούτε να τυπώσουν ευρώ μπορούν. Αυτός ο οποίος έχει λεφτά και δεν πληρώνει τις φορολογικές του υποχρεώσεις, στην ουσία πυροβολεί τα πόδια του... Αν συνεχιστεί η πτώση των δημοσίων εσόδων που υπήρξε τον Ιανουάριο... καήκαμε κυριολεκτικά...».
Αυτό, λοιπόν, εννοούν όταν μιλούν για τετράμηνο - φωτιά. Κυριακή, κοντή γιορτή.
Ακόμη κι αν το ΔΝΤ δείξει μεγαλύτερη κατανόηση από τον Θεό στη Λατινική Αμερική, ακόμη κι αν βρέξει λεφτά όπως στο Κουβέιτ, τον Ιούλιο ξανατρέχουμε. Σε τρίτο πακέτο διάσωσης;

Της κ.Κ.Τζωρτζινάκη
Bookmark and Share