Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Μαζιώτης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Μαζιώτης


  • Σε απεργία πείνας προχώρησε από σήμερα το ηγετικό στέλεχος του «Επαναστατικού Αγώνα» Νίκος Μαζιώτης, διαμαρτυρόμενος για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό.


Σε κείμενό του σε.. γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο αρχιτρομοκράτης αναφέρει: «ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα και ως πολιτικός κρατούμενος των φυλακών τύπου Γ΄ στα πλαίσια της αγωνιστικής κινητοποίησης των πολιτικών κρατουμένων ενάντια στις ειδικές «αντιτρομοκρατικές» νομοθεσίες , τα ειδικά δικαστήρια και τις ειδικές φυλακές συμμετέχω από 2 Μαρτίου στην απεργία πείνας των πολιτικών κρατούμενων»
Σε άλλο σήμείο επισημαίνει ότι η ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει ουσιαστικά τα πράγματα, τονίζοντας ότι η πολιτική που έχει δεσμευτεί να ακολουθήσει δεν διαφέρει από αυτή τον προκατόχων του.
Κλείνοντας το κείμενό του ζητά: κατάργηση του Α΄ «αντιτρομοκρατικού» νόμου του 2001, του άρθρου 187 (εγκληματική οργάνωση), του Β΄ του «αντιτρομοκρατικού» νόμου του 2004, του άρθρου 187Α (τρομοκρατική οργάνωση), του κουκουλονόμου, του του νόμου για τις φυλακές τύπου Γ' και απελευθέρωση του καταδικασμένου για την 17Ν Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας.
Bookmark and Share