"Έκθεση ιδεών οι προτάσεις της Ελλάδας" .. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

"Έκθεση ιδεών οι προτάσεις της Ελλάδας" ..


  • Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας στις Βρυξέλλες συνεχίζονται, ένας αξιωματούχος της ευρωζώνης χαρακτήρισε την λίστα των μεταρρυθμίσεων της Αθήνας ως «έκθεση ιδεών».


Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Reuters δήλωσε ότι..«η Ελλάδα δεν υπέβαλε μια λίστα μεταρρυθμίσεων την Παρασκευή, απλώς ανέπτυξε μέσα στο Σαββατοκύριακο κάποιες ιδέες. Οι συζητήσεις από την Παρασκευή ως την Κυριακή αποσκοπούσαν στο να βοηθούσαν τους Έλληνες να ετοιμάσουν την εν λόγω λίστα ώστε να σταλεί τη Δευτέρα».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «ανυπομονούμε να λάβουμε κάτι τη Δευτέρα».

Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα με την σημερινή της μορφή η «λίστα» δεν παρέχει τις απαραίτητες διευκρινίσεις ώστε να κερδίσει την έγκριση των δανειστών.

«Στερούνται λεπτομερειών και απαιτείται τεχνική επεξεργασία ώστε να μετατραπεί σε κάτι επαρκώς ολοκληρωμένο και αξιόπιστο για να παρουσιαστεί στο Eurogroup», ανέφερε ένας άλλος αξιωματούχος.

Ερωτηθείς πόσος χρόνος θα χρειαστεί ώστε να ολοκληρωθεί η λίστα, εκτίμησε ότι «θα πάρει αρκετές ακόμα μέρες».

Πάντως, πρόσθεσε ότι, δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να υποβάλει μια λίστα που δεν πρόκειται να «προχωρήσει» και διευκρίνισε ότι προτιμότερο είναι να πάρει περισσότερο χρόνο ώστε να την προετοιμάσει σωστά.
Bookmark and Share