Διακοπή δυόμιση ωρών στην Πυλαία, αλλά ο τελικός του χάντμπολ συνεχίστηκε! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Διακοπή δυόμιση ωρών στην Πυλαία, αλλά ο τελικός του χάντμπολ συνεχίστηκε!


  • Τι κι αν υπήρξαν δύο αποφάσεις για οριστική διακοπή του τελικού Κυπέλλου στο χαντμπολ λόγω επεισοδίων; 
  • Μετά από δυόμιση ώρες και ενώ εκκενώθηκαν οι εξέδρες ο τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ συνεχίζεται!


Ο αγώνας διεκόπη οριστικά στο...17ο λεπτό ο τελικός στο Κύπελλο χάντμπολ των ανδρών, ανάμεσα στην –τυπικά- γηπεδούχο ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena», με το σκορ στο 7-8 για τον ΠΑΟΚ. Παρ' όλα αυτά όμως, κι ενώ υπάρχουν δύο αποφάσεις για οριστική διακοπή, οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται και υπάρχει πιθανότητα να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στις εξέδρες του γηπέδου ήταν μόνον οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν αποχωρήσει. Αποφασίστηκε ολική εκκένωση, καθώς η ΑΕΚ δεν ήθελε να συνεχιστεί το ματς μόνο με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ολα άρχισαν όταν έγινε ανταλλαγή φωτοφολίδων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με την είσοδο εκείνων της Ένωσης που μπήκαν στο γήπεδο με καθυστέρηση.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και οι παραινέσεις από τα μεγάφωνα για κόσμια συμπεριφορά δεν είχαν αποτέλεσμα, με συνέπεια οι ομάδες να φύγουν για τα αποδυτήρια.

Λίγη ώρα αργότερα από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα, Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ εξέφρασαν την επιθυμία τους ο αγώνας να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί και σαν κίνηση φιλίας είχαν την ιδέα να εμφανιστούν αγκαλιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Η Αστυνομία ζήτησε την εκκένωση των κερκίδων στην Πυλαία. Παρά τις διαβουλεύσεις όμως, δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί το παιχνίδι και ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή.
Bookmark and Share