Ίδρυση Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας, από την εταιρεία Μύλοι Λούλη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ίδρυση Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας, από την εταιρεία Μύλοι Λούλη


  • Στη δημιουργία Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας προχώρησε η εισηγμένη εταιρεία Μύλοι Λούλη ΑΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ...έλλειψη ταχύρρυθμων επαγγελματικών σεμιναρίων σε θέματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής τα οποία απευθύνονται σε επαγγελματίες και εργαζόμενους του χώρου, οδήγησε την εταιρεία στη δημιουργία αυτής της σχολής.

Η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της "Μύλοι Λούλη ΑΕ" στο Κερατσίνι Αττικής. Η αίθουσα, δομημένη αμφιθεατρικά, διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αρτοποιίας, χώρο διαλείμματος και οπτικοακουστικά συστήματα, προκειμένου ο κάθε σπουδαστής να μπορεί να έχει την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία.

Η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες του εκπαιδευτικού χώρου, ενώ το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2015. Τα μαθήματα που θα διδάσκονται θα ανήκουν σε τρεις βασικές κατηγορίες: Τεχνική Αρτοποίησης και Ζαχαροπλαστικής, Τεχνολογία Τροφίμων, Διοίκηση Επιχείρησης Αρτοποιείου.

Το κοινό της σχολής θα αποτελούν όλοι οι άμεσα και έμμεσα εργαζόμενοι του κλάδου Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.

Στόχος της σχολής είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να ενισχύσει την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Ο χαρακτήρας της σχολής δε θα είναι κερδοσκοπικός καθώς το 50% των κερδών της θα δίδεται σε κοινωφελείς σκοπούς και το υπόλοιπο 50% θα επανεπενδύεται στη σχολή για βελτίωση των εγκαταστάσεων της.
Bookmark and Share