Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψαν τα McDonald’s.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψαν τα McDonald’s..


  • Τις πύλες του άνοιξε το 21ο εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας McDonald’s από την εταιρεία Premier Capital Hellas.


Το νέο εστιατόριο ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί στο...εμπορικό κέντρο One Salonica Outlet Mall (Γιαννιτσών 61 & Ι. Κωλέττη).

Το ύψος της επένδυσης ανήλθε στο ποσό των 650.000 ευρώ και δημιουργήθηκαν 20 νέες θέσεις εργασίας. Στόχος δε της εταιρείας είναι να φτάσει τα 30 μες στην επόμενη τριετία.

Το νέο εστιατόριο McDonald’s σηματοδοτεί την επιστροφή της γνωστής αλυσίδας στη πόλη. Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη λειτουργούσαν εστιατόρια McDonald’s από ανεξάρτητους franchisees, τα οποία διέκοψαν τη λειτουργία τους σταδιακά μέχρι το 2013. Το νέο εστιατόριο αποτελεί το πρώτο βήμα της Premier Capital Ελλάς για την επαναδραστηριοποίηση της αγοράς της Θεσσαλονίκης.

Από το 2011 που η Premier Capital Ελλάς ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 5,5 εκατ. ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας, για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και για την ανακαίνιση των υφισταμένων.

Σχολιάζοντας τη λειτουργία του νέου καταστήματος McDonald’s στη Θεσσαλονίκη ο Victor Tedesco, Managing Director για την Ελλάδα της Premier Capital PLC, (Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα) δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που φέρνουμε ξανά τα McDonald’s στη Θεσσαλονίκη και προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών. Ως Developmental Licensee, η Premier Capital Ελλάς δεσμεύεται να συνεχίσει την ανάπτυξη της αλυσίδας τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, σκοπεύουμε να επενδύσουμε περισσότερα από 10,5 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία 9 ακόμα εστιατορίων, και να δημιουργήσουμε τουλάχιστον 280 νέες θέσεις εργασίας».
Bookmark and Share