Ανάγκαζαν μητέρα τεσσάρων παιδιών να εκδίδεται. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ανάγκαζαν μητέρα τεσσάρων παιδιών να εκδίδεται.


  • Η γυναίκα μη μπορώντας να υφίσταται αυτό το μαρτύριο ενημέρωσε ξαδέλφη της η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία..


Τη κόλαση στην.. Κύπρο έζησε μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών.

Ένα ζευγάρι συμπατριωτών της την έπεισε να δουλέψει στη Κύπρο με καλές απολαβές. Η γυναίκα μόλις έφτασε στη Κύπρο παραλήφθηκε από το ζευγάρι τον συμπατριωτών της και από έναν Κύπριο ο οποίος τη πήγε σε διαμέρισμα και την υποχρέωσε να κάνει σεξ μαζί του για να ξεχρεώσει το αεροπορικό εισιτήριο.

Στη συνέχεια η γυναίκα εγκαταστάθηκε σε διαμέρισμα στο οποίο θα έπρεπε να προσφέρει μασάζ και στοματικό σεξ σε πελάτες που θα της έφερναν οι συμπατριώτες της.

Της είχαν υποσχεθεί ότι για κάθε συνεύρεση μισής ώρας θα πληρωνόταν με 70 ευρώ και μίας ώρας με 100 ευρώ, εκ των οποίων θα κρατούσε τα μισά. Ωστόσο η συμπατριώτισσα της της έδινε πολύ λιγότερα χρήματα και την ανάγκαζε να πηγαίνει κάθε μέρα με 5-6 άντρες ακόμα και σε ώρες που αυτή κοιμόταν και έπρεπε να ξυπνήσει για να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Η γυναίκα μη μπορώντας να υφίσταται αυτό το μαρτύριο ενημέρωσε ξαδέλφη της που ζει στη Κύπρο η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έκανε έφοδο στο διαμέρισμα και συνέλαβε το ζευγάρι των Βούλγαρων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι απειλούσε τη συμπατριώτισσα του, ότι αν σταματήσει αν εκπορνεύεται θα την αναγκάσουν να παίρνει ναρκωτικά και θα κάνουν κακό στα παιδιά της στη Βουλγαρία.

Το ζευγάρι των Βουλγάρων κρίθηκε ένοχο από το δικαστήριο και αναμένεται να επιβληθεί ποινή πολυετούς φυλάκισης αφού πρώτα αγορεύσει ο συνήγορος τους ζητώντας επιείκεια και επικαλούμενος τα «ελαφρυντικά» που μπορεί να έχουν.
Bookmark and Share