ΕΔΕ για προσβλητικό κείμενο πυροσβέστη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΕΔΕ για προσβλητικό κείμενο πυροσβέστη

  • Ένορκη διοικητική εξέταση διέταξε ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ανάρτηση μόνιμου πυρονόμου με προσβλητικό κείμενο για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, σε ιστοσελίδα με εθνικιστικά κείμενα.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε και στο Facebook αναρτήσεις υμνώντας τον Χίτλερ! Για την... υπόθεση ενημερώθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας και στη συνέχεια ο Αρχηγός του Σώματος κ. Β. Παπαγεωργίου, ο οποίος διέταξε την ΕΔΕ.
Στο πλαίσιο της έρευνας, στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εξακριβώσουν εάν οι αναρτήσεις έχουν γίνει από τον αξιωματικό ή από άλλο άτομο που χρησιμοποιεί τα στοιχεία του. Εφόσον διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τον ίδιο θα κινηθούν περαιτέρω πειθαρχικές διαδικασίες.
Ο συγκεκριμένος αξιωματικός φέρεται ως συγγραφέας βιβλίου με τίτλο «το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου», το οποίο προλόγιζε ο γενικός γραμματέας της ΧΑ Ν. Μιχαλολιάκος, ενώ είχε θέσει και υποψηφιότητα για αντιπεριφερειάρχης στην Κρήτη με συνδυασμό υποστηριζόμενο από τη Χρυσή Αυγή.
Bookmark and Share