Νέο πρόβλημα για τη VW; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Νέο πρόβλημα για τη VW;


  • Υπερβολικά χαμηλές αναφορές ατυχημάτων που εμπλέκουν τα οχήματα της εταιρίας στις ΗΠΑ..


 Η Volkswagen είχε τις λιγότερες αξιώσεις/δηλώσεις για τραυματισμό ή θάνατο από αυτοκινητιστικά ατυχήματα σε σχέση με... όλους τους μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, την τελευταία δεκαετία.

Τα νούμερα είναι τόσο καλά που πολλοί ειδικοί της αυτοκινητοβιομηχανίας αναρωτιούνται εάν ισχύουν.

Η μέση συχνότητα αναφοράς των 11 μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών ήταν εννιαπλάσια από της Volkswagen, σύμφωνα με ανάλυση των κυβερνητικών δεδομένων από την εταιρία Stout Risius Ross Inc., μετά από αίτημα του Bloomberg News.
Φέτος, δύο ανταγωνιστές της Volkswagen, η Ηonda και η Fiat Chrysler Automobiles ανέφερε πως δεν ανέφεραν όλες τις αξιώσεις στην αμερικανική κυβέρνηση. Η Honda χρειάστηκε να πληρώσει πρόστιμο. Η ποσότητα των αναφορών της Volkswagen είναι μικρότερη από αυτή της Honda ή της Chrysler, σύμφωνα με τα δεδομένα. Για την εξασφάλιση δίκαιων συγκρίσεων εν μέσω αυτοκινητοβιομηχανιών, τα ποσοστά μετρήθηκαν ανά εκατομμύριο οχημάτων εν κυκλοφορία.

Η Jeannine Ginivan, εκπρόσωπος της Volkswagen δεν έχει σχολιάσει το γεγονός.

Η αναφορά αξιώσεων τραυματισμών ή θανάτων είναι μέρος του προγράμματος της Διοίκηση Εθνικής Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για την έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων με συγκεκριμένα αυτοκίνητα, και τη μείωση των θανάτων.
Bookmark and Share