Χειροπέδες σε Βρετανό για βιασμούς 284 βρεφών.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Χειροπέδες σε Βρετανό για βιασμούς 284 βρεφών..

Η Σκότλαντ Γιαρντ συνέλαβε τον 60χρονο Βρετανό που εργαζόταν επί δύο χρόνια στην Ελλάδα!


Στη σύλληψη του διαβόητου παιδεραστή που κατηγορείται για εμπλοκή σε ...284 βιασμούς βρεφών και ανηλίκων παιδιών από τις Φιλιππίνες οδήγησε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο 60χρονος εύρωστος Βρετανός εργαζόταν επί δύο χρόνια στην Ελλάδα κατέχοντας θέση υψηλόβαθμου στελέχους σε διεθνή ναυτιλιακή εταιρία και έγινε γνωστός στις ελληνικές Αρχές όταν υπηρεσίες ξένων κρατών ζήτησαν τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κατά την έρευνα που διενήργησε το εξειδικευμένο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 60χρονο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Λονδίνο, ο οποίος πλήρωνε αδρά για να παρακολουθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου βιασμούς βρεφών και παιδιών ηλικίας έως 7 ετών (τα χαρακτήριζε «γριούλες»).

Συγκεκριμένα, έχουν επιβεβαιωθεί 284 συναλλαγές, με τον 60χρονο να καταβάλλει ποσά από 5.000 έως και 10.000 ευρώ για κάθε σύνδεση που του παρείχε Φιλιππινέζος μαστροπός! Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι αντάλλασσε e-mail με έναν Ταϊλανδό, παζαρεύοντας την επίσκεψή του στη χώρα προκειμένου να κακοποιήσει σεξουαλικά ο ίδιος τα ανήλικα θύματα. Οταν έγινε έφοδος στην κατοικία του, στα βόρεια προάστια της Αττικής, ο 60χρονος είχε ήδη προλάβει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ολα τα στοιχεία που συνέλεξε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κοινοποιήθηκαν στις Αρχές της Βρετανίας. Το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου η Σκότλαντ Γιαρντ κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. Ο παιδεραστής αντιμετωπίζει κατηγορίες που επισύρουν ποινές ακόμη και ισόβιας κάθειρξης.
Bookmark and Share