Τα τρία επόμενα βήματα της Μόσχας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Τα τρία επόμενα βήματα της Μόσχας

  1. Διακόπτει στρατιωτικές επαφές με την Τουρκία
  2. Σέλνει το καταδρομικό σκάφος Moskva
  3. Θα καταρρίπτει κάθε απειλή



 Τα τρία επόμενα βήματα της αποφάσισε η Μόσχα, μετά την κατάρριψη του μαχητικού της από την Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία. Οι Ρώσοι αξιωματούχοι αρνούνται ότι ..το μαχητικό παραβίασε τα τουρκικά σύνορα και υποστηρίζουν, ότι το τουρκικό F-16 ήταν εκείνο που παραβίασε τη συριακή μεθόριο προκειμένου να καταρρίψει το ρωσικό.
Πριν από λίγο οι εκπρόσωποι του Ρωσικού επιτελείου δήλωσαν ότι η Ρωσία σχεδιάζει να αναστείλει τη στρατιωτική συνεργασία με την Άγκυρα, ενώ θα ληφθούν και περαιτέρω μέτρα για να ενισχυθεί η ασφάλεια στην αεροπορική βάση της Ρωσίας στη Συρία.
Τα τρία επόμενα βήματα, όπως ανακοινώθηκαν από την στρατιωτική ηγεσία: Κάθε επιχείρηση στη Συρία θα πραγματοποιείται υπό την κάλυψη μαχητικών αεροσκαφών Η αεράμυνα θα ενισχυθεί από το καταδρομικό Moskva το οποίο διαθέτει κατευθυνόμενα βλήματα και θα αναπτυχθεί στα ανοικτά της Λατάκια με στόχο να καταστρέψει κάθε απειλή που μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο. Οι στρατιωτικές επαφές με την Τουρκία αναστέλλονται
Σύμφωνα με το RT, πριν από λίγο, ο S. Rudskoy, ανώτατος αξιωματούχος του ρωσικού γενικού επιτελείου, καταδίκασε την επίθεση στο ρωσικό βομβαρδιστικό αεροπλάνο σε εναέριο χώρο της Συρίας από τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος ως "σοβαρή παραβίαση του διεθνούς δικαίου". Τόνισε ότι το Su-24 ήταν πάνω από το συριακό έδαφος και επισήμανε ότι ο τόπος της συντριβής ήταν τέσσερα χιλιόμετρα από τα τουρκικά σύνορα.
Ο Rudskoy σημείωσε ότι σύμφωνα με το ραντάρ του αεροδρομίου Hmeymim, το τουρκικό μαχητικό μπήκε στη Συρία για να επιτεθεί στο ρωσικό και δεν έκανε καμία προσπάθεια για να επικοινωνήσει με τον Ρώσο πιλότο...
Bookmark and Share